ODRŽANA PRVA SJEDNICA KOORDINACIONOG ODBORA NBL-a NOVI GRAD!


Sinoć je u prepunoj sali u Općini Novi Grad održana Prva sjednica Koordinacionog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Novi Grad.

 

Skupu se obratio predsjednik NBL-a Ibrahim Hadžibajrić koji je istakao da je izuzetno zadovoljan do sada obavljenim poslom u Općini Novi Grad, te velikim brojem članova i simpatizera koji su Nezavisnu bosanskohercegovačku listu prepoznali kao jedini izlaz iz teške situacije u BiH, kojoj smo nažalost svi svjedoci.

Hadžibajrić je obećao da će se posebna pažnja posvetiti mladim ljudima koji zaslužuju da žive i rade u svojoj državi, a ne da svoju sreću traže negdje drugo.

“Vi ste večeras došli da predstavite Koordinaciju ili općinski odbor NBL-a. Vi ste ti koji biste, u narednom periodu, trebali činiti okosnicu NBL-a kada je u pitanju Općina Novi Grad i Kanton Sarajevo”, poručio je Hadžibajrić.

Nakon obraćanja predsjednika Hadžibajrićaskupu su se obratili i Sinan Sinanović, član Predsjedništva i koordinator Hasan Hodžić.

Njihovim obraćanjima završena je Prva sjednica koordinacionog odbora NBL Novi Grad u najmnogoljudnijoj sarajevskoj općini.